Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

facebook 

Články

Ako si vyrobiť ghee - domáce prepustené maslo

Ako si vyrobiť ghee - domáce prepustené maslo Trochu si postojíte pri sporáku, precvičíte zápästie pri miešaní, ale za nejakú polhodinku máte hotovo. A je to celkom sranda cítiť sa ako na labákoch z chémie a sledovať, ako z bielej hmoty vzniká zlatožltá kvapalina. :)

Narodeninová oslava

Narodeninová oslava Nechápem, že už je to rok, čo nám do života vstúpilo toto úžasné stvorenie, obrátilo rebríček priorít a postaralo sa o celodenný program na každý deň. :D Oslavovali sme v rodinnom kruhu a takto to dopadlo. Možno sa necháte inšpirovať. ;)

Naposledy tam, kde sa zastavil čas

Naposledy tam, kde sa zastavil čas Kedysi pýcha Trnavy, dnes miesto, kam zájdu ľudia už len z nostalgie alebo z recesie. Reštaurácia Apolón v trnavskom OD Jednota po 36 rokoch končí. Navždy. Na jej mieste bude o rok nová reštaurácia. Ale to už bude iné...

30. 12. 2016 21:51 | Potulky | celý článok | komentárov: 0

Ako urobiť naj tekvicové pyré (nielen) do dezertov

Ako urobiť naj tekvicové pyré (nielen) do dezertov Halloween sa blíži, tekvicová sezóna je v plnom prúde a možno aj vy skúšate jeden recept za druhým. Lenže aj ten najväčší fanúšik tekvicových jedál sa ich skôr či neskôr preje. Preto sa oplatí narobiť si do zásoby žltučké pyré a jedlá z neho si užívať cel

25. 10. 2016 18:55 | Tipy & návody | celý článok | komentárov: 0

Už nie sme dvaja

Už nie sme dvaja V posledných dňoch sa toho v našej domácnosti dosť veľa zmenilo. Hlavne príprava jedla nadobudla úplne nový rozmer.

23. 3. 2016 20:43 | Niečo o nás | celý článok | komentárov: 0
« predošlá strana | 1 2 3 4 5 | ďalšia strana »

Recepty

 

môžešsavydávať.sk na facebooku

...a instagrame

 
© 2013 - 2017 mozessavydavat.sk | design bohacek.sk
o webe
mapa webu
partneri
rss
instagram
facebook
google+
pinterest
twitter
kontakt