Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

facebook 

Tipy & návody

Ako si vyrobiť ghee - domáce prepustené maslo

Ako si vyrobiť ghee - domáce prepustené maslo Trochu si postojíte pri sporáku, precvičíte zápästie pri miešaní, ale za nejakú polhodinku máte hotovo. A je to celkom sranda cítiť sa ako na labákoch z chémie a sledovať, ako z bielej hmoty vzniká zlatožltá kvapalina. :)

Ako urobiť naj tekvicové pyré (nielen) do dezertov

Ako urobiť naj tekvicové pyré (nielen) do dezertov Halloween sa blíži, tekvicová sezóna je v plnom prúde a možno aj vy skúšate jeden recept za druhým. Lenže aj ten najväčší fanúšik tekvicových jedál sa ich skôr či neskôr preje. Preto sa oplatí narobiť si do zásoby žltučké pyré a jedlá z neho si užívať cel

25. 10. 2016 18:55 | Tipy & návody | celý článok | komentárov: 0

Recepty

 

môžešsavydávať.sk na facebooku

...a instagrame

 
© 2013 - 2017 mozessavydavat.sk | design bohacek.sk
o webe
mapa webu
partneri
rss
instagram
facebook
google+
pinterest
twitter
kontakt