Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bravčové mäso

Prírodné marinované rezne

Prírodné marinované rezne

Na rozdiel od môjho drahého nie som nadšenec bravčového mäsa, ale keď je chudé a dobre urobené, prečo nie? Tieto rezne také jednoznačne sú! Ak ich necháte v marináde dostatočne dlho, budú sa rozplývať na jazyku. :)

bloger roka

Suroviny

0,5 kg  bravčové karé
1 ks  vajce
0,5 dl  olej
1 PL  kukuričný škrob
2 ks  strúčik cesnaku
 soľ
 mleté čierne korenie

Postup prípravy

Karé nakrájame na rezne a naklepeme. Z ostatných surovín si pripravíme marinádu. Cesnak do nej nastrúhame alebo prelisujeme a môžeme tiež dochutiť korením a bylinkami, aké máme radi. Ale aj táto základná verzia je super.

Mäso naložíme do marinády a dáme do uzatvárateľnej nádoby odležať cez noc, ale ešte lepšie na 24 hodín. Potom na panvici rozohrejeme trochu oleja a mäso opekáme z oboch strán do chrumkava. Podávame s ryžou alebo máganými zemiakmi opečenými na panvici.

2. 9. 2014 17:15

Páči sa ti recept?

Odoberať novinky

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

bloger roka

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť alebo čo urobím s tonou tekvice, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Odber noviniek

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2018 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty