Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

BezmäsitéRyby

Domáca treska

Domáca treska

Na náš slovenský fastfood - tresku s rožkami - sme náležite hrdí. Tresku milujem, ale nejde mi do hlavy, prečo jej výrobcovia šetria na tej základnej surovine - rybom mäse, ktorého býva dobre že nie stopové množstvo. Keď som u priateľových rodičov ochutnala domácu tresku, okamžite som si vypýtala recept. Tu ho máte.

bloger roka

Postup prípravy

Filé uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali rozštvrtenú malú cibuľu, ocot (na pol litra asi jedno deci) a soľ. Ocot zabezpečí, aby kostičky v rybe zmäkli, takže vôbec nebudú prekážať pri jedení. Varíme desať až pätnásť minút. Medzitým si zvlášť uvaríme mrkvu. Obe zložky nakrájame nadrobno spolu so surovou cibuľou. Tej by malo byť asi 150 g. Zmiešame a pridáme 200 g majonézy a polovicu kyslej smotany. Poriadne dochutíme soľou a octom a necháme odležať do nasledujúceho dňa. Nezabudnite poslať recept kamošom do zahraničia, určite sa potešia!

14. 2. 2014 12:34

Páči sa ti recept?

Odoberať novinky

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

bloger roka

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť alebo čo urobím s tonou tekvice, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Odber noviniek

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2018 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty