Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

facebook 
ChuťovkyRaňajky

Reďkovková nátierka

Reďkovková nátierka
bez lepku

Ako spotrebovať úrodu reďkoviek, keď ich váš manželík neľúbi a vy už nevládzete? Zamaskujte ich do tejto nátierky! Ani neviete ako a celý zväzok bude fuč ako mávnútím prútika. A ešte aká je to dobrotka. :)

Suroviny

10 ks  reďkovka
2  vajce
2 PL  Lučina
1  mladá cibuľka
1 ČL  horčica
 soľ

Postup prípravy

Vajíčka uvaríme natvrdo a vychladnuté ich nastrúhame. Pridáme k nim reďkovky, takisto nastrúhané najemno, a nadrobno nakrájanú mladú cibuľku. Primiešame Lučinu/ grécky jogurt/ majolku/ tavený syr... čo len chceme a uznávame za vhodné. Dochutíme horčicou a soľou. Snáď som na nič nezabudla. :)

Tip: Skúste do nátierky pridať aj syr alebo jej pridať farbu nastrúhanou mrkvou.

...

Chcete ďalší tip, ako sa chutne zbaviť reďkoviek? Upečte ich spolu s balkánskym syrom!

19. 5. 2017

Páči sa ti recept?

pošli na vybrali.sme.sk

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  
 
© 2013 - 2017 mozessavydavat.sk | tvorba web stránok bohacek.sk
o webe
mapa webu
partneri
rss
instagram
facebook
google+
pinterest
twitter
kontakt