Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Zapekaná špargľa

Zapekaná špargľa

Zo všetkých strán počúvame, aká je špargľa zdravá. Tak prečo si ju nerobiť častejšie? Zapečená s mozzarelou, šunkou a sladkou broskyňou je ideálna ako ľahká večera. Ak chcete vedieť, my sme ju jedli cez víkend na raňajky, spolu s čerstvou bagetkou. No almázia!

  • Porcie 2 porcie
  • Príprava pečenie
  • Obtiažnosť ľahká obtiažnosť

Suroviny

1 zväz.  špargľa
1 ks  mozzarela
120 g  šunka
2 ks  broskyňa
 soľ
1 ČL  citrónová šťava
 maslo

Postup prípravy

Zo špargle odrežeme konce a dáme ju variť asi na 5 minút do vody s trochou soli a citróna. Vyberieme, osušíme, uložíme na plech vymastený maslom a poukladáme plátky ošúpanej broskyne. Na to príde vrstva syra a naň plátky šunky. Určite sa dajú urobiť aj efektné závitky, ale takto je to jednoduchšie.

Nakoniec dáme zapiecť do vyhriatej rúry, kým sa šunka nezačne skrúcať.

 

12. 6. 2014 11:58

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár





Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.

Verím, že bude aj vám. ;)

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty