Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bezmäsité

Zapekaný karfiol s nivou

Zapekaný karfiol s nivou

Opäť raz varil môj drahý, jednoduchú večeru, ktorá mi dobre padla po náročnom týždni. Nebola som pri tom, prišla som k stolu až na hotové, ako pani. Takéto večery aj večere môžem! :)

Postup prípravy

Karfiol uvaríme do polomäkka. Preložíme ho do zapekacej nádoby, najlepšie do misy z jenského skla. Roztlačíme vidličkou, posypeme rozdrobenou nivou a nasekanou vňaťkou. Zalejeme zmesou z vajíčok, smotany, krupice, ktorú sme dochutili soľou a korením. A potom, citujem drahého, "plieskame misou o kuchynskú linku tak, aby všetko zatieklo tam, kam má. Ale tak, aby sme nerozbili misu." Koniec citátu.

Pečieme cca 20 minút zakryté a 5 minút odokryté až do zlatista.

25. 7. 2014 18:03

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty