Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bezmäsité

Zapekané paradajky s bylinkami

Zapekané paradajky s bylinkami
bez mliekavegan

Inšpiráciu na túto chutnú, voňavú a diétnu prílohu k mäsu som našla v the best časopise o varení Apetite. Prišiel ako na zavolanie, lebo paradajkami sa teraz vážne môžeme ohadzovať a museli by sme zjesť veeľa chlebov s maslom a plátkami jemne posolených rajčín (naj pochúťka!), aby z nich aspoň trochu ubudlo. :)

Postup prípravy

Na 2 PL oleja asi 15 minút opatrne opekáme kolieska cibule a cesnaku, aby zmäkli, ale zachovali si farbu. Preložíme do zapekacej nádoby, pridáme polovice paradajok (ak sú menšie, tak celé), bylinky, posypeme cukrom a strúhankou a premiešame. Osolíme, okoreníme, pokropíme zvyšným olejom a dáme piecť do rúry. A teplý šalát je na svete! :)

13. 8. 2014 23:39

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť alebo čo urobím s tonou tekvice, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty