Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bravčové mäso

Bravčové medailónky so syrovou omáčkou

Bravčové medailónky so syrovou omáčkou

V našej dvojčlennej rodine varím viac ja ako drahý. Ale keď už sa do toho pustí, stojí to zato. Toto ma včera čakalo na stole po návrate z práce. :) Plus vínko a sviečky. <3

Postup prípravy

Panenku nakrájame na kolieska a trochu roztlačíme rukou. Osolíme, okoreníme a poprášime múkou. Na panvici rozohrejeme maslo a olej a z oboch strán opečieme panenku, podľa toho, či máte radšej viac alebo menej prepečenú.

Keď je mäso hotové, odložíme ho nabok. Ak sa vám podarilo panenku nepripáliť, môžete urobiť omáčku rovno v panvici. V opačnom prípade v malom kastróli rozohrejeme olej, pridáme múku a krátko opražíme. Zalejeme mliekom, rozmiešame a pridáme ostatné ingrediencie. Necháme prevariť a odstavíme.

Podávame so zemiakmi v šupke, prekrojenými na polovice a upečenými v rúre.  

22. 11. 2014 12:45

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty