Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

ChuťovkyRybyRaňajky

Nátierka z pečeného lososa

Nátierka z pečeného lososa

Ostal vám z obeda kúsok upečeného lososa, alebo len máte chuť na trochu inú nátierku? Vyskúšajte túto. Prvenstvo bryndzovej je v našej domácnosti vážne ohrozené! ;)

Suroviny

1 ks  filet z lososa
5 PL  cream cheese
1 ČL  citrónová šťava
 soľ
 kôpor

Postup prípravy

Upečený lososí filet bez kože rozoberieme vidličkou. Do misky pridáme cream cheese (alebo jednoducho smotanovú nátierku), citrónovú šťavu a podľa chuti osolíme. Väčšinou stačí len štipka soli. Nakoniec vmiešame kôpor, ideálne čerstvý. Ten sa však v zime ťažko zháňa, takže ja som pridala sušený a bolo to fajn. (Na fotke ho takmer nevidno, ale je tam, prisahám!)

A čo ak patríte do rozsiahlej skupiny odporcov kôpru? Skúste ho nahradiť inou bylinkou, prípadne najemno nakrájanou zelenou časťou mladej cibuľky či prelisovaným strúčikom cesnaku. Potom už len nahrubo natrieť na nejaký zdravý chlebík, pridať trochu zeleniny, pricapiť druhým chlebom a sýty obedový sendvič je hotový. :)

26. 1. 2015 18:44

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty