Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bravčové mäso

Trojfarebné medailónky

Trojfarebné medailónky

Alebo vežičky, pyramídky, chuťovky... Nazvite si ich, ako chcete. Recept vznikol spojením toho, čo zbožňujem, a keď som túto večeru položila na stôl pred môjho mužíčka, znovu sa do mňa zamiloval, ha-ha. :) A čo je najlepšie? Že je to hotové co by dup.

Postup prípravy

Panenku osolíme a okoreníme. Potom ju krátko opečieme na olivovom oleji zo všetkých strán. Dáme na plech, polejeme výpekom z panvice a pečieme asi 20 minút na 200 stupňov. V polovici ju obrátime na druhú stranu.

Keďže chceme ušetriť čas, do rúry dáme aj plech so zemiakmi v šupke nakrájanými na hrubšie kolieska a posypanými soľou. Ideálna príloha!

Medzitým opláchneme listy špenátu a orestujeme ho na oleji a na drobučko nakrájanom cesnaku. Potom ho prikryjeme pokrievkou a sparíme. Odstavíme.

Keď je panenka upečená, nakrájame ju na kolieska. Na každé položíme plátok mozzarelly, na ňu navŕšime kôpku špenátu a prikryjeme sušenou paradajkou. Prepichneme špáradlom. Mäso aj špenát by mali byť ešte teplé, aby syr trochu zmäkol.

8. 2. 2015 20:44

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty