Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Kuracia čína

Kuracia čína

Prišla som domov z práce unavená a hladná. Na sporáku ma čakala večera, ktorú už stačilo len zohriať. Môj drahý trochu experimentoval a chutilo to super.

  • Porcie 2 porcie
  • Čas prípravy 20 minút
  • Čas varenia 20 minút
  • Príprava varenie
  • Obtiažnosť ľahká obtiažnosť

Suroviny

2-3  vykostené kuracie prsia
 olej
 cesnak
 cibuľa
 šalotka
1  zelená paprika
6 ks  sušené rajčiny
 bazalka
 tymián
 koriander
 vínny ocot
 Worchesterská omáčka
 čierne korenie
 soľ

Postup prípravy

Môj šéfkuchár mi dokonca nadiktoval recept. Kuracie prsia očistíme a nakrájame na rezančeky. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a pokvapkáme olejom. Ak máme čas, uložíme na pár hodín do chladničky.  

Stredne veľkú cibuľu nahrubo nakrájame a opražíme do zlatista. Pridáme mäsko a prudko opečieme. Potom pridáme nakrájanú papriku, mladú cibuľku a sušené rajčiny. Dochutíme tak, ako to máme radi (naše ingrediencie nájdete v kategórii suroviny), prikryjeme a krátko podusíme, aby zelenina ostala svieža. My sme k tomu mali ryžové rezance, ale fajn je aj ryža, prípadne hranolčeky.

 

14. 2. 2014 12:34

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár





Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.

Verím, že bude aj vám. ;)

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty