Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Kuracia čína
Prišla som domov z práce unavená a hladná. Na sporáku ma čakala večera, ktorú už stačilo len zohriať. Môj drahý trochu experimentoval a chutilo to super.
- 2 porcie
- 20 minút
- 20 minút
- varenie
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
2-3 | vykostené kuracie prsia |
olej | |
cesnak | |
cibuľa | |
šalotka | |
1 | zelená paprika |
6 ks | sušené rajčiny |
bazalka | |
tymián | |
koriander | |
vínny ocot | |
Worchesterská omáčka | |
čierne korenie | |
soľ |
Postup prípravy
Môj šéfkuchár mi dokonca nadiktoval recept. Kuracie prsia očistíme a nakrájame na rezančeky. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a pokvapkáme olejom. Ak máme čas, uložíme na pár hodín do chladničky.
Stredne veľkú cibuľu nahrubo nakrájame a opražíme do zlatista. Pridáme mäsko a prudko opečieme. Potom pridáme nakrájanú papriku, mladú cibuľku a sušené rajčiny. Dochutíme tak, ako to máme radi (naše ingrediencie nájdete v kategórii suroviny), prikryjeme a krátko podusíme, aby zelenina ostala svieža. My sme k tomu mali ryžové rezance, ale fajn je aj ryža, prípadne hranolčeky.
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk