Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bravčové mäso

Bravčová panenka s cviklou na rozmaríne

Bravčová panenka s cviklou na rozmaríne

Večer sa snažím vyhýbať klasickým prílohám a hľadám zdravšiu alternatívu. Môjmu chlapovi to je jedno, hlavne že má mäso. A tak variáciu panenky s červenou repou prijal bez reptania.

Postup prípravy

Opäť postup, ktorý zvládne naozaj každý. Panenku nakrájame na medailóniky a jemne naklepeme. Osolíme a okoreníme. Cviklu olúpeme a nakrájame na kolieska alebo mesiačiky, rovnako aj cibule. Poukladáme do vymastenej zapekacej misy spolu s cesnakom a položíme dve vetvičky rozmarínu alebo tymiánu. Pokvapkáme balsamicom, prikryjeme alobalom a dáme do vyhriatej rúry. Pečieme aspoň hodinu, no radšej hodinu a štvrť.

14. 2. 2014 12:40

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty