Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bravčová panenka s cviklou na rozmaríne

Bravčová panenka s cviklou na rozmaríne

Večer sa snažím vyhýbať klasickým prílohám a hľadám zdravšiu alternatívu. Môjmu chlapovi to je jedno, hlavne že má mäso. A tak variáciu panenky s červenou repou prijal bez reptania.

  • Porcie 2 porcie
  • Čas prípravy 15 minút
  • Čas varenia 75 minút 170°C
  • Príprava pečenie
  • Obtiažnosť ľahká obtiažnosť

Suroviny

3-4 ks  cvikla
1 ks  bravčová sviečkovica (panenka)
2  cibule
5 strúč.  cesnak
 olivový olej
 balsamico
 soľ
 mleté čierne korenie
 tymián alebo rozmarín

Postup prípravy

Opäť postup, ktorý zvládne naozaj každý. Panenku nakrájame na medailóniky a jemne naklepeme. Osolíme a okoreníme. Cviklu olúpeme a nakrájame na kolieska alebo mesiačiky, rovnako aj cibule. Poukladáme do vymastenej zapekacej misy spolu s cesnakom a položíme dve vetvičky rozmarínu alebo tymiánu. Pokvapkáme balsamicom, prikryjeme alobalom a dáme do vyhriatej rúry. Pečieme aspoň hodinu, no radšej hodinu a štvrť.

14. 2. 2014 12:40

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár





Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.

Verím, že bude aj vám. ;)

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty