Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Ryby

Rybičková nátierka

Rybičková nátierka
bez lepkuklasikanátierka

Myslíte si, že na takéto "jedlo" netreba recept? Možno, ak robíte stále tú svoju verziu. My sme sa zahrali na psíčka a mačičku a k sardinkám sme pridali všetko možné. Výsledok? Veľmi zaujímavý a prudko jediteľný.

Postup prípravy

Zo sardiniek vyberieme kostičky, roztlačíme ich vidličkou. Primiešame syry, nasekanú cibuľu a nadrobno nakrájané uhorky. Pridáme horčicu a pár kvapiek citrónu. Hotovo!

10. 2. 2014 23:21

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty