Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bezmäsité

Cuketová baba

Cuketová baba

Niekto ju volá haruľa, u nás je to odjakživa baba. Väčšinou zemiaková - akoby placky na plechu, bez vysmážania. Cuketová je podľa mňa ešte lepšia a hlavne je to skvelá metóda, ako do seba dostať veľa zeleniny a zároveň sa zasýtiť. Múku nabudúce skúsim nahradiť ovsenými vločkami a potom s čistým svedomím zblajznem polovicu plechu. :)

Postup prípravy

Cuketu a mrkvy nastrúhame nahrubo, cibuľu, cesnak a syr najemno, slaninku nakrájame a všetko zmiešame spolu s múkou a vajcami. Dochutíme, vylejeme na vymastený a strúhankou vysypaný plech, zarovnáme a dáme piecť. Radšej dlhšie na slabšej teplote, aby sa prepiekol aj stred. K tomu už len zeleninový šalát a je to. Dá sa jesť teplá aj studená.

28. 7. 2016 21:00

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty