Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

BezmäsitéCestoviny

Ragú z hlivy ustricovej

Ragú z hlivy ustricovej
bez lepkubez mlieka

Hliva je podľa všetkého super potravina, lebo má toľko pozitívnych vplyvov na organizmus, že sa mi to sem ani vypisovať nechce, a dá sa pripraviť na x spôsobov. Polievka, rizoto či dokonca rezeň á la wienerschnitzel, o ktorom ma moja kaderníčka presviedčala, že je na nerozoznanie od normálneho. No neviem... Každopádne, radšej som stavila na klasiku a dala som hlivu do ragú v talianskom štýle, kde normálne používam šampiňóny. Pecka!

Postup prípravy

Môžete ho podávať s hocičím, ale mne najviac chutí s cestovinami, ako hustejšia omáčka.

Na oleji osmažíme nakrájanú cibuľu a cesnak. Zarestujeme a pridáme pásiky prosciutta. Opäť chvíľku restujeme, pridáme hlivu, premiešame a prikryté dusíme, kým nie je hliva mäkká. Pridáme pretlak, rozpolené cherry rajčiny, dochutíme soľou, korením a bylinkami a ešte pár minút povaríme.


 

16. 2. 2017 22:31

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť alebo čo urobím s tonou tekvice, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty