Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Šalát z medvedieho cesnaku

Šalát z medvedieho cesnaku

Treba využiť sezónu, a tak zbierame a mrazíme medvedí cesnak do zásoby. Z tých najmenších mladých lístkov sme si dnes robili šalát a bol výborný. Len to nie je ideálne jedlo, ak máte v pláne bozkávať sa. :)

  • Porcie 2 porcie
  • Príprava bez tep. úpravy
  • Obtiažnosť ľahká obtiažnosť

Suroviny

 medvedí cesnak
1/4  šalátová uhorka
1 ks  paradajka
1/2  paprika
1 ks  mladá cibuľka
1 konz.  tuniak v olivovom oleji
2 ks  vajce

Postup prípravy

Listy umyjeme a osušíme. Poukladáme na tanier, alebo ak máme radšej nedbalú eleganciu, natrháme ich a pohádžeme len tak. Navrstvíme nakrájanú šalátovú uhorku, rajčinu, papriku, tuniaka a pokrájané vajíčko na tvrdo. S olejom z tuniaka šalát polejeme, pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy, ak treba štipku soli a na záver posypeme kolieskami mladej cibuľky.  

23. 3. 2014 19:35

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár





Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.

Verím, že bude aj vám. ;)

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty