Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Reďkovková nátierka

Reďkovková nátierka
bez lepkunátierka

Ako spotrebovať úrodu reďkoviek, keď ich váš manželík neľúbi a vy už nevládzete? Zamaskujte ich do tejto nátierky! Ani neviete ako a celý zväzok bude fuč ako mávnútím prútika. A ešte aká je to dobrotka. :)

  • Porcie 2 porcie
  • Príprava bez tep. úpravy
  • Obtiažnosť ľahká obtiažnosť

Suroviny

10 ks  reďkovka
2  vajce
2 PL  Lučina
1  mladá cibuľka
1 ČL  horčica
 soľ

Postup prípravy

Vajíčka uvaríme natvrdo a vychladnuté ich nastrúhame. Pridáme k nim reďkovky, takisto nastrúhané najemno, a nadrobno nakrájanú mladú cibuľku. Primiešame Lučinu/ grécky jogurt/ majolku/ tavený syr... čo len chceme a uznávame za vhodné. Dochutíme horčicou a soľou. Snáď som na nič nezabudla. :)

Tip: Skúste do nátierky pridať aj syr alebo jej pridať farbu nastrúhanou mrkvou.

...

Chcete ďalší tip, ako sa chutne zbaviť reďkoviek? Upečte ich spolu s balkánskym syrom!

19. 5. 2017 11:05

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár





Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.

Verím, že bude aj vám. ;)

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty