Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Hydina

Kuracie prsia v arašidovej omáčke

Kuracie prsia v arašidovej omáčke
bez laktózy

Sýta a hrejivá kombinácia, ideálna na chladné dni. Arašidové maslo milujem, aj keď v slaných jedlách ho veľmi nepoužívam. No musím to napraviť, lebo je to dobrota. :)

Postup prípravy

Mäso nakrájame na slížiky, premiešame so sójovou omáčkou, prikryjeme a necháme odstáť aspoň hodinu. Vo woku rozohrejeme ghí a/ alebo olej a mäso na ňom poriadne osmažíme zo všetkých strán. Potom ho vyberieme a dáme bokom. Do výpeku hodíme nakrájanú cibuľku a restujeme. Po pár minútach pridáme arašidové maslo, rozmiešame, zalejeme kokosovým mliekom a vývarom. Dochutíme čili a paprikou. Ak treba, tak aj dosolíme. Prikryté dusíme, kým nie je mäso mäkké. Podávame napríklad s ryžou basmati.

2. 11. 2018

Páči sa ti recept?

Odoberať novinky

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť alebo čo urobím s tonou tekvice, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Odber noviniek

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2018 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty