Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Grilovaný pstruh
Grilované ryby mi vždy pripomínajú dovolenku v Stredomorí. A tú si radi pripomenieme kedykoľvek počas roka.
- 2 porcie
- 15 minút
- 30 minút 180°C
- grilovanie
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
2 kusy | pstruh |
maslo | |
cesnak | |
drvená rasca | |
soľ | |
petržlenová vňať |
Postup prípravy
Očistených a dobre umytých pstruhov hojne nasolíme zvonku aj zvnútra a dobre posypeme drvenou rascou. Pstruhov si poukladáme na gril, pridáme na stredne hrubé plátky nakrájaný cesnak, poukladáme plátky masla. Na vrch pridáme trochu petržlenovej vňate a nakoniec podlejeme vodou.
Ako prílohu môžeme podávať na štvrtky nakrájané zemiaky pečené v šupke s bylinkami a cibuľkou. Dozdobíme petržlenovou vňaťou a plátkom citróna.
A šup do rúry!
Páči sa ti recept?
Komentáre
Pridať komentár
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk