Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Zelené fettuccine s kuracím mäsom a fetou
Pokračujeme v receptoch z medvedieho cesnaku, pretože sezóna stále trvá. Tieto cestovinky som stihla uvariť ráno pred odchodom do práce, hodiť ich do plastových krabičiek a bolo to. Už sa ani nepamätám, kedy som naposledy obedovala vo firemnej kantíne. :)
- 2 porcie
- varenie
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
200 g | špenátové fettuccine |
2 ks | kuracie prsia |
šunka alebo slaninka | |
medvedí cesnak | |
50 g | feta alebo balkánsky syr |
soľ | |
mleté čierne korenie | |
oliový olej | |
1 plát. | maslo |
Postup prípravy
Na olivovom oleji a masle opečieme dve kuracie prsia nakrájané na slížiky, osolené a okorenené. Pridáme k nim na kocky nakrájanú šunku alebo slaninku a prehadzujeme vareškou. Keď je mäso opečené zo všetkých strán, pridáme do panvice nakrájaný medvedí cesnak. Prikryjeme a dusíme. Pred dokončením rozdrobíme fetu.
Medzitým si v inom hrnci uvaríme fettuccine. Ocedené hodíme do panvice s mäsom a premiešame.
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk