Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Zelené fettuccine s kuracím mäsom a fetou

Zelené fettuccine s kuracím mäsom a fetou

Pokračujeme v receptoch z medvedieho cesnaku, pretože sezóna stále trvá. Tieto cestovinky som stihla uvariť ráno pred odchodom do práce, hodiť ich do plastových krabičiek a bolo to. Už sa ani nepamätám, kedy som naposledy obedovala vo firemnej kantíne. :)

  • Porcie 2 porcie
  • Príprava varenie
  • Obtiažnosť ľahká obtiažnosť

Suroviny

200 g  špenátové fettuccine
2 ks  kuracie prsia
 šunka alebo slaninka
 medvedí cesnak
50 g  feta alebo balkánsky syr
 soľ
 mleté čierne korenie
 oliový olej
1 plát.  maslo

Postup prípravy

Na olivovom oleji a masle opečieme dve kuracie prsia nakrájané na slížiky, osolené a okorenené. Pridáme k nim na kocky nakrájanú šunku alebo slaninku a prehadzujeme vareškou. Keď je mäso opečené zo všetkých strán, pridáme do panvice nakrájaný medvedí cesnak. Prikryjeme a dusíme. Pred dokončením rozdrobíme fetu.

Medzitým si v inom hrnci uvaríme fettuccine. Ocedené hodíme do panvice s mäsom a premiešame. 

8. 4. 2014 13:56

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár





Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.

Verím, že bude aj vám. ;)

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty