Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Prírodné marinované rezne
Na rozdiel od môjho drahého nie som nadšenec bravčového mäsa, ale keď je chudé a dobre urobené, prečo nie? Tieto rezne také jednoznačne sú! Ak ich necháte v marináde dostatočne dlho, budú sa rozplývať na jazyku. :)
- grilovanie
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
0,5 kg | bravčové karé |
1 ks | vajce |
0,5 dl | olej |
1 PL | kukuričný škrob |
2 ks | strúčik cesnaku |
soľ | |
mleté čierne korenie |
Postup prípravy
Karé nakrájame na rezne a naklepeme. Z ostatných surovín si pripravíme marinádu. Cesnak do nej nastrúhame alebo prelisujeme a môžeme tiež dochutiť korením a bylinkami, aké máme radi. Ale aj táto základná verzia je super.
Mäso naložíme do marinády a dáme do uzatvárateľnej nádoby odležať cez noc, ale ešte lepšie na 24 hodín. Potom na panvici rozohrejeme trochu oleja a mäso opekáme z oboch strán do chrumkava. Podávame s ryžou alebo máganými zemiakmi opečenými na panvici.
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk