Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Oškvarková nátierka
Viete čo sa vyrovná dobrému jedlu? No predsa dobré vínko, a najlepšie chutia spolu. Radi chodíme na všelijaké ochutnávky a vínne cesty (aj dnes sa na jednu chystáme) a k tomu sa vždy dobre zajedá chlieb s bryndzovou alebo oškvarkovou nátierkou. Svokor robí takúto a je naozaj mňam! :)
- bez tep. úpravy
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
200 g | oškvarky |
2 ks | vajce |
2 ČL | horčica |
1 ČL | kečup |
1 ks | malá cibuľa |
soľ | |
50 g | strúhaný tvrdý syr |
1-2 ks | trojuholník taveného syra |
Postup prípravy
Oškvarky pomelieme. Vajička uvaríme natvrdo a pokrájame na drobno. Zmiešame vidličkou, pridáme kečup, horčicu, strúhaný a tavený syr. Podľa chuti osolíme. Cibuľu pokrájanú najemno a dáme len do takého množstva, aké spotrebujeme, lebo nátierka môže vďaka nej skysnúť.
S prísadami sa dá experimentovať, takže ak neuznávate kečupy, tavené syry a podobne, môžete ich pokojne vynechať, prípadne pridať niečo iné. Oškvarky, vajcia, horčica a cibuľa však musia byť. :)
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk