Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bravčové mäsoHydina

Živánska

Živánska
klasika

Toto jedlo najčastejšie varí môj drahý. Je presne podľa jeho vkusu - rýchle, jednoduché, nezašpiní veľa riadu a hlavne - je to mäso.

Postup prípravy

Množstvá sú orientačné, každý nech si urobí podľa seba. My máme radi viac mäsovú a táto dávka nám väčšinou vystačí aj na večeru. Takže ideme na to.

Odstrihneme väčší kus alobalu, ideálne toho hrubšieho. Namastíme a na jednu polovicu poukladáme na striedačku ingrediencie - naklepané a osolené mäso, na kolieska nakrájané zemiaky aj cibuľu a plátky slaniny. Posolíme, okoreníme a prikryjeme druhou polovicou alobalu. Kraje zahneme a dobre zatlačíme tak, aby vznikla akási kapsička. Po rozbalení by sa mala šíriť lákavá vôňa a mäso by sa malo rozpadávať. Je to mňamka a nezabudnite k nej servírovať niečo kyslé.

11. 2. 2014 23:05

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty