Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Šalát z medvedieho cesnaku
Treba využiť sezónu, a tak zbierame a mrazíme medvedí cesnak do zásoby. Z tých najmenších mladých lístkov sme si dnes robili šalát a bol výborný. Len to nie je ideálne jedlo, ak máte v pláne bozkávať sa. :)
- 2 porcie
- bez tep. úpravy
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
medvedí cesnak | |
1/4 | šalátová uhorka |
1 ks | paradajka |
1/2 | paprika |
1 ks | mladá cibuľka |
1 konz. | tuniak v olivovom oleji |
2 ks | vajce |
Postup prípravy
Listy umyjeme a osušíme. Poukladáme na tanier, alebo ak máme radšej nedbalú eleganciu, natrháme ich a pohádžeme len tak. Navrstvíme nakrájanú šalátovú uhorku, rajčinu, papriku, tuniaka a pokrájané vajíčko na tvrdo. S olejom z tuniaka šalát polejeme, pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy, ak treba štipku soli a na záver posypeme kolieskami mladej cibuľky.
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk