Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Hydina

Zapekané morčacie prsia s mozzarellou

Zapekané morčacie prsia s mozzarellou

Rada experimentujem, ale ešte radšej mám overené kombinácie, o ktorých dopredu viem, že budú chutiť super (a každému). Dnes som takto naložila s pekným kusom morčacieho mäska, ale vy môžete použiť aj kuracie alebo bravčové.

Postup prípravy

Morčacie prso nakrájame na rezne a naklepeme. Osolíme, okoreníme a z oboch strán osmahneme na panvici na troche oleja.

Preložíme do zapekacej misy, rozložíme a polejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali trochu soli, korenia, prelisovaný cesnak a nasekanú bazalku. Na každý rezeň položíme koliesko mozzarelly a odokryté dáme zapiecť, kým smotana nestuhne, asi na 25 minút. Posypeme parmezánom a zapekáme na grile do zlatista.

K tomu si dajte ryžu alebo hranolky, zemiaky či len grilovanú zeleninu.

...

Ďalší chutný spôsob na prípravu morčacích pŕs je naplniť ich niečím dobrým. Inšpirujte sa. ;)
 

31. 5. 2017 22:13

Páči sa ti recept?

Odoberať novinky

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť alebo čo urobím s tonou tekvice, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Odber noviniek

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2018 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty