Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

facebook 
Hydina

Zapekané morčacie prsia s mozzarellou

Zapekané morčacie prsia s mozzarellou

Rada experimentujem, ale ešte radšej mám overené kombinácie, o ktorých dopredu viem, že budú chutiť super (a každému). Dnes som takto naložila s pekným kusom morčacieho mäska, ale vy môžete použiť aj kuracie alebo bravčové.

Suroviny

400 g  morčacie prsia
 olej
 soľ
 mleté čierne korenie
1,5 dl  šľahačková smotana
2 ks  strúčik cesnaku
 bazalka
1 ks  mozzarella
2 PL  strúhaný parmezán

Postup prípravy

Morčacie prso nakrájame na rezne a naklepeme. Osolíme, okoreníme a z oboch strán osmahneme na panvici na troche oleja.

Preložíme do zapekacej misy, rozložíme a polejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali trochu soli, korenia, prelisovaný cesnak a nasekanú bazalku. Na každý rezeň položíme koliesko mozzarelly a odokryté dáme zapiecť, kým smotana nestuhne, asi na 25 minút. Posypeme parmezánom a zapekáme na grile do zlatista.

K tomu si dajte ryžu alebo hranolky, zemiaky či len grilovanú zeleninu.

...

Ďalší chutný spôsob na prípravu morčacích pŕs je naplniť ich niečím dobrým. Inšpirujte sa. ;)
 

31. 5. 2017 |
(3.04 / 5, 23 hlasov)

Páči sa ti recept?

pošli na vybrali.sme.sk

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Vaše recepty

 
© 2013 - 2017 mozessavydavat.sk | design bohacek.sk
o webe
mapa webu
partneri
rss
instagram
facebook
google+
pinterest
twitter
kontakt