Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom

Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom
nátierka

Po našich posledných potulkoch za medvedím cesnakom nám v mrazničke pribudol poriadny balík zelených listov. Vždy z nich len trochu odoberiem, obarím v sitku horúcou vodou a môžem používať. Bryndzová nátierka dostala vďaka tejto surovine celkom nový rozmer. A ešte aký!

  • Príprava bez tep. úpravy
  • Obtiažnosť ľahká obtiažnosť

Suroviny

150 g  čerstvá bryndza
3 PL  kyslá smotana
 medvedí cesnak

Postup prípravy

Pritom je to také megajednoduché, že mi je až blbé prijímať komplimenty za moje kuchárske umenie :). Do misky hodíme bryndzu, hrsť medvedieho cesnaku a niečo neutrálne. Ja som dala kyslú smotanu, lebo bola načatá a nerada vyhadzujem jedlo. No určite nič nepokazíte ani klasickým, či prinajhoršom rastlinným, maslom. Bryndza je slaná, takže to chce niečo neslané.

Všetko rozmiešame ponorným mixérom. Netreba žiadne koreniny, nič, len mladú cibuľku na ozdobenie a čerstvé pečivko. Idem si tuším jedno natrieť.

2. 4. 2014 23:02

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár





Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.

Verím, že bude aj vám. ;)

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty