Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Reďkovková nátierka
Ako spotrebovať úrodu reďkoviek, keď ich váš manželík neľúbi a vy už nevládzete? Zamaskujte ich do tejto nátierky! Ani neviete ako a celý zväzok bude fuč ako mávnútím prútika. A ešte aká je to dobrotka. :)
- 2 porcie
- bez tep. úpravy
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
10 ks | reďkovka |
2 | vajce |
2 PL | Lučina |
1 | mladá cibuľka |
1 ČL | horčica |
soľ |
Postup prípravy
Vajíčka uvaríme natvrdo a vychladnuté ich nastrúhame. Pridáme k nim reďkovky, takisto nastrúhané najemno, a nadrobno nakrájanú mladú cibuľku. Primiešame Lučinu/ grécky jogurt/ majolku/ tavený syr... čo len chceme a uznávame za vhodné. Dochutíme horčicou a soľou. Snáď som na nič nezabudla. :)
Tip: Skúste do nátierky pridať aj syr alebo jej pridať farbu nastrúhanou mrkvou.
...
Chcete ďalší tip, ako sa chutne zbaviť reďkoviek? Upečte ich spolu s balkánskym syrom!
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk