Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

ChuťovkyRaňajky

Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom

Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom
nátierka

Po našich posledných potulkoch za medvedím cesnakom nám v mrazničke pribudol poriadny balík zelených listov. Vždy z nich len trochu odoberiem, obarím v sitku horúcou vodou a môžem používať. Bryndzová nátierka dostala vďaka tejto surovine celkom nový rozmer. A ešte aký!

Postup prípravy

Pritom je to také megajednoduché, že mi je až blbé prijímať komplimenty za moje kuchárske umenie :). Do misky hodíme bryndzu, hrsť medvedieho cesnaku a niečo neutrálne. Ja som dala kyslú smotanu, lebo bola načatá a nerada vyhadzujem jedlo. No určite nič nepokazíte ani klasickým, či prinajhoršom rastlinným, maslom. Bryndza je slaná, takže to chce niečo neslané.

Všetko rozmiešame ponorným mixérom. Netreba žiadne koreniny, nič, len mladú cibuľku na ozdobenie a čerstvé pečivko. Idem si tuším jedno natrieť.

2. 4. 2014 23:02

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty