Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom
Po našich posledných potulkoch za medvedím cesnakom nám v mrazničke pribudol poriadny balík zelených listov. Vždy z nich len trochu odoberiem, obarím v sitku horúcou vodou a môžem používať. Bryndzová nátierka dostala vďaka tejto surovine celkom nový rozmer. A ešte aký!
- bez tep. úpravy
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
150 g | čerstvá bryndza |
3 PL | kyslá smotana |
medvedí cesnak |
Postup prípravy
Pritom je to také megajednoduché, že mi je až blbé prijímať komplimenty za moje kuchárske umenie :). Do misky hodíme bryndzu, hrsť medvedieho cesnaku a niečo neutrálne. Ja som dala kyslú smotanu, lebo bola načatá a nerada vyhadzujem jedlo. No určite nič nepokazíte ani klasickým, či prinajhoršom rastlinným, maslom. Bryndza je slaná, takže to chce niečo neslané.
Všetko rozmiešame ponorným mixérom. Netreba žiadne koreniny, nič, len mladú cibuľku na ozdobenie a čerstvé pečivko. Idem si tuším jedno natrieť.
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk