Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Ryby

Pečený hejk

Pečený hejk

Odborníci na zdravú výživu hovoria, že morskú rybu si treba dať aspoň raz do týždňa. Tak sme si urobili hejka alias morskú šťuku. Má super jemné mäsko a málo kostí.

Postup prípravy

Rozmrazenú rybu umyjeme, osušíme a pokrájame na menšie kusy. Osolíme, okoreníme a dobre potrieme maslom. Poukladáme na vymastený pekáč alebo zapekaciu misu a pokvapkáme citrónom. Kúsky masla môžeme položiť aj na vrch. Dáme do rúry, počas pečenia otáčame. Podávame so šalátom a zemiakmi, ktoré sme najprv uvarili v šupke a potom ošúpané pokrájali a opiekli na panvici. 

16. 4. 2014 12:03

Páči sa ti recept?

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár  

Recepty z kategórie

Recepty

 

O mne

Blog môžeš sa vydávať

V živote sú dôležitejšie otázky ako čo budem dnes variť, to uznávam. S tými vám však asi nepomôžem. :) Zato receptov a tipov tu nájdete požehnane a každý je odskúšaný na mojej rodine alebo priateľoch. Verím, že budú fungovať aj u vás doma, či už pôjde o osvedčenú klasiku, zaslúžený dezert alebo zdravú špecialitku zo surovín, ktoré možno bežne nejedávate.

Vitajte a cíťte sa tu dobre!

podpis

Bude sa vám páčiť

 
 
 

© 2013 - 2019 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss

tvorba web stránok bohacek.sk

Jednoduché a rýchle recepty