Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Nátierka z pečeného lososa
Ostal vám z obeda kúsok upečeného lososa, alebo len máte chuť na trochu inú nátierku? Vyskúšajte túto. Prvenstvo bryndzovej je v našej domácnosti vážne ohrozené! ;)
- 2 porcie
- bez tep. úpravy
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
1 ks | filet z lososa |
5 PL | cream cheese |
1 ČL | citrónová šťava |
soľ | |
kôpor |
Postup prípravy
Upečený lososí filet bez kože rozoberieme vidličkou. Do misky pridáme cream cheese (alebo jednoducho smotanovú nátierku), citrónovú šťavu a podľa chuti osolíme. Väčšinou stačí len štipka soli. Nakoniec vmiešame kôpor, ideálne čerstvý. Ten sa však v zime ťažko zháňa, takže ja som pridala sušený a bolo to fajn. (Na fotke ho takmer nevidno, ale je tam, prisahám!)
A čo ak patríte do rozsiahlej skupiny odporcov kôpru? Skúste ho nahradiť inou bylinkou, prípadne najemno nakrájanou zelenou časťou mladej cibuľky či prelisovaným strúčikom cesnaku. Potom už len nahrubo natrieť na nejaký zdravý chlebík, pridať trochu zeleniny, pricapiť druhým chlebom a sýty obedový sendvič je hotový. :)
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk