Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Baby maďarský guláš
Niektoré deti si dávajú veľký pozor na to, aby mali na tanieri to isté, čo rodičia. Alebo aby to aspoň tak vyzeralo. ;) Množstvo mäsa si prispôsobte veku. Podávame detičkám okolo 1,5 roka.
- 20 minút
- varenie
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
1 ČL | olivový olej |
pór alebo mladá cibuľka | |
40 g | teľacie mäso |
kúsok mrkvy | |
kúsok kápie | |
1 PL | paradajkový pretlak |
mletá rasca | |
mletá sladká paprika | |
štipka soli | |
voda podľa potreby |
Postup prípravy
Na oliváči osmažíme kúsok póru alebo cibuľky nakrájanej nadrobno, pridáme malé kúsky teľacieho mäska. Orestujeme, aby sa zatiahlo. Pridáme najemno nastrúhanú mrkvu, kápiu nadrobno, trošku domáceho paradajkového pretlaku (pasírovaných rajčín), dochutíme rascou, mletou paprikou, podľa veku štipkou soli, podlejeme vodou a dusíme, kým sa to celé trošku nerozvarí.
Podávame s ryžou, varenými zemiakmi alebo kuskusom.
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
Recepty pre deti
V tejto sekcii nájdete recepty pre deti cca od 1 roka, keď už kašovité príkrmy začínajú striedať jedlá podobné dospeláckym. Až vtedy varenie konečne začína byť zábava. A niekedy aj výzva, keď sa snažíte do vášho batoľaťa natlačiť napríklad zeleninu, kým ono by vyžilo z ryže a banánu. Recepty vychádzajú z toho, čo je vhodné a zdravé pre maličké deťúrence. Držia sa týchto zásad:
- žiadny cukor ani iné sladidlá
- ľahko stráviteľné, nie prekombinované jedlá
- hlavne lokálne potraviny, minimum exotiky a potenciálnych alergénov
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk