Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Nátierka z pečenej ryby
Málokedy sa stane, že u nás zvýši nejaké jedlo, ale ak náhodou, vždy ho nejako minieme. Napríklad minule som čakala, že budeme mať väčší apetít, a tak ostali dva kúsky pečeného zubáča. Refrešla som ho a vznikla takáto jednoduchá nátierka na večeru. Použiť môžete asi akúkoľvek rybu.
- 2 porcie
- pečenie
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
200 g | pečenej bielej ryby |
2 PL | kyslej smotany |
1/4 | cibule |
1,5 ČL | horčice |
2 ČL | citrónovej šťavy |
soľ | |
čerstvá petržlenová vňať | |
2 PL | strúhaného syra |
(2 PL | strúhanej mrkvy) |
Postup prípravy
Pečenú, alebo inak tepelne upravenú, rybu roztlačíme vidličkou, ak treba, odstránime kosti. Premiešame so smotanou, nadrobno nasekanou cibuľou, prípadne syrom, strúhanou mrkvou či vňaťkou. Dochutíme horčicou, citrónovou šťavou a osolíme. Takáto nátierka troošku pripomína tresku v majonéze, ale je omnoho zdravšia. ;)
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk