Používaním stránok mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Bublanina s kokosovým mliekom
Ako mi jedna z vás napísala, receptov na bublaninu nie je nikdy dosť. Veru tak, hlavne teraz - v sezóne záhradného ovocia všetkých možných druhov. Toto cestíčko uvítajú aj ľudia, ktorí nemôžu mliečne výrobky. Je totiž s kokosovým mliekom, ktoré je samo o sebe dosť mastné, takže iný tuk už netreba pridávať. A aby mlieku nebolo smutno, šupla som tam aj kokosový cukor. Preto tá zvláštna farba. ;)
- 35 minút 170°C
- pečenie
- ľahká obtiažnosť
Suroviny
150 g | polohrubá múka |
150 g | biela špaldová múka |
70 g | kokosový cukor |
1 | vanilkový cukor |
3 ks | vajce |
200 ml | kokosové mlieko (v konzerve) |
1 | kypriaci prášok do pečiva |
jahody |
Postup prípravy
V jednej mise zmiešame práškové prísady, v druhej vyšľaháme vajcia s cukrom do penista. Vmiešame kokosové mlieko a postupne zapracujeme práškové prísady - múky s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný malý plech. Poukladáme jahody, môžeme ich aj rukou trochu zatlačiť. A dáme piecť do vyhriatej rúry. :)
Páči sa ti recept?
Recepty z kategórie
Recepty
O mne
Mamina, ktorá si s radosťou užíva "poslanie" - zdravo a chutne nakŕmiť svoju rodinku. Najradšej varím a pečiem z plodov našej záhrady a z toho, čo dom dal. Blog je taký môj zápisník toho, čo sa mi podarilo a čo nám doma chutilo.
Verím, že bude aj vám. ;)
Sleduj Instagram
Rcepty z kategórie...
Čítali ste?
Bude sa vám páčiť
© 2013 - 2024 mozessavydavat.sk | kontakt | mapa webu | partneri | spolupráca | rss
tvorba web stránok bohacek.sk